Myytävät uudiskohteet Tikkakoski


OHITTAMATON RT-TARJOUSsäästä kymppitonneja!

3h +k+s+ym 85.3 m² hinta vain 224 900 € (Katso etuovi kohde 64608130)

4h+k+s+ym 98,5 m², hinta 254 000 € ja

suurin päätyneliö (113 m²) hinta 286 000€

Rakennamme Tikkakoskelle kaksi rivitaloa, joiden ensimmäiset huoneistot valmistuvat keväällä 2024.

Todella lapsiystävällinen paikka: tontit rauhallisen pikkukadun päässä ja esim. kouluille lyhyt kävely/pyöräilymatka. Tontit rajoittuvat kolmelta suunnalta puistoon, loistavat mahdollisuudet myös erilaisiin liikunnallisiin harrastuksiin: jää-ja liikuntahalli, rullalautailupuisto, frisbeegolfrata, luontopolku ja koirapuisto. Hiihtolatu/kuntopolku ovat myös aivan vieressä ja Hietajärvi 100 metrin päässä.
Nopea, ruuhkaton moottoritieyhteys Jyväskylään, esim. Palokan keskukseen vain 15 minuutin ajomatka. Kaikilla huoneistoilla isot, aurinkoiset takapihat, jonne mahtuu vaikka poreallas tai leikkimökki sekä paljon istutuksia.

Itse voit aina valita kaikki sisustusmateriaalit (kaapistot, lattia- ja seinämateriaalit, keittiökoneet, maalit/tapetit jne).Näin saat täysin haluamasi uniikin huoneiston helposti ja vaivattomasti. Edullinen yhtiövastike (velaton tontti, ei yhtiölainaa). Jokaiseen asuntoon kuuluu myös autokatospaikka, jossa mahdollisuus ladata sähköauto. Autokatospaikka sisältyy tietysti asunnon kokonaishintaan! Tartu tilaisuuteen ja tee varaus! Varausmaksu 3000€ ja loppu kauppasummasta maksetaan vasta kun huoneisto on täysin valmis.

Meillä on Jyväskylän Kaijanlammella esim. valmis kolmio, jossa käymällä saat erittäin hyvän käsityksen huoneiston toimivuudesta ja samalla voit myös todeta taidokkaasti viimeistellyt pintamateriaalityöt.

Laatu ja hinta kohtaavat Hietahelmessä!

Rakennusseloste